Kinderopvang VIPKids

VIPKids Gouda Centrum

Je kind vrijblijvend voorinschrijven. Alle opvangdagen zijn nog beschikbaar.

Kinderdagopvang in een Gouds pand

Kinderdagopvang VIPKids in Gouda Centrum is gevestigd in een oud grachtenpand uit 1890 aan de Fluwelensingel recht tegenover een prachtig park. Kinderdagopvang VIPKids Centrum bestaat inmiddels tien jaar. Het interieur is volledig ontworpen en handgemaakt door de eigenaar om een huiselijke sfeer te creëren en om kinderen, ouders en medewerkers er alle comfort te bieden.

Even bijkomen in de hut
Unieke onderdelen in het pand zijn bijvoorbeeld de handgemaakte stapelbedjes, ontworpen als boomhut en zo opgesteld, dat de kinderen elkaar kunnen zien, voor een fijn vertrouwd gevoel. In onze woonkamer is een bijzondere voorleesbank gemaakt in de vorm van een blokhut, waar de kinderen even lekker kunnen bijkomen.

In de VIPKids keuken maken we samen met de kinderen de lekkerste dingen, van verse smoothies tot overheerlijke muffins.

Lekker veilig buiten spelen

Zoals vele binnenstadpanden is er niet zo veel grond beschikbaar om buiten te spelen. Kinderdagopvang VIPKids ondervangt dit met een kindvriendelijk ruim dakterras in tropische sfeer, met een heuse jacuzzi voor warme zomerdagen. Ook maken we regelmatig uitstapjes naar mooie parken, de binnenstad en de bibliotheek.

Kom eens een kijkje nemen!
Het interieur en de indeling van het pand zijn zo gemaakt dat ze helemaal aansluiten bij onze visie, die draait om kleinschaligheid en familiegevoel. Wij nodigen u daarom van harte uit om een kijkje te komen nemen bij kinderdagopvangVIPKids Centrum. Graag tot ziens!

Vrolijke handpop Puk

De vrolijke handpop Puk, met zijn leuk gekleurde pakje en zij gezellige muts, is een echte vriend van de kinderen. Hij maakt dezelfde dagelijkse bezigheden mee als de kinderen. Handpop Puk is onderdeel van de VVE-Methode. Een educatief programma voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik in kinderdagverblijven.