Personeel gezocht kinderdagverblijf Gouda

  • Is jouw favoriete werkomgeving tussen de baby’s en peuters?
  • Haal jij er voldoening uit om kleine kinderen spelenderwijs van alles te leren?
  • Heb je plezier in boekjes voorlezen, samen knutselen en spelen?

3x ja? Dan zoeken we jou!

Werken met kids? Kom werken bij VIPKids!

Waarschijnlijk heb je net gegoogeld op iets als ‘Personeel gezocht kinderdagverblijf Gouda’ of ‘Vacature kinderopvang Gouda’. Komt dat even goed uit: VIPKids Gouda is op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker. Wie weet vormen jij en VIPKids wel de perfecte match!

Dus jij bent gek op kleine kinderen en vindt het leuk hen een bijzondere dag te geven. Dat klinkt al super. VIPKids heeft twee heel fijne voorschoolse opvanglocaties in Gouda (Centrum en Goverwelle) waar we kinderen opvangen van 0 tot 4 jaar.

Topjob: werken op een kinderdagverblijf

In een huiselijke, sfeervolle omgeving helpt het team van VIPKids baby’s en peuters zich te ontwikkelen in hun sociale, cognitieve en motorische vaardigheden. Ook onze medewerkers bieden we alle ruimte zich te ontwikkelen. En bij VIPKids Gouda zijn we dol op creatieve uitspattingen: kom maar op met die kinderliedjes, begeleid op je gitaar of originele knutselideeën waar kids zich helemaal op uit kunnen leven.

Wat maakt werken bij VIPKids Gouda zo leuk?

VIPKids is geen standaard kinderopvanglocatie, de complete inrichting is hier namelijk handgemaakt! Van babyhangmatten tot boomhutstapelbedjes en van blokhutvoorleesbank tot muziekboom. En wil je bijvoorbeeld met de kinderen een gezonde smoothie maken of zandkoekjes bakken? Dan kan dat in onze VIPKids bakery.

Wij gaan ook graag en vaak met de kinderen naar buiten. Op ons ruime dakterras op locatie Gouda Centrum, of in het mooie park tegenover. En op onze locatie Gouda Goverwelle in de grote VIPKids tuin, mét sprookjesmoestuin.

VIPKids werkt met een hecht team dat samen één doel heeft: ieder kind een veilige speel- en leeromgeving bieden. Wil jij kids ook Very Important Persons maken? Kom dan werken bij VIPKids!

Kom jij ons team versterken?

Woon jij in (de omgeving van) Gouda en zoek je werk als pedagogisch medewerker op een kinderopvang in de buurt? Wij zoeken nog collega’s! Heb je een relevant mbo-diploma, zoals Pedagogisch medewerker kinderopvang, en kun je niet wachten om aan de slag te gaan met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Dan willen we jou graag in ons team.

Natuurlijk krijg je bij ons een salaris conform cao Kinderopvang. Je start in principe met een jaarcontract. Klikt het? Dan gaan we daarna in gesprek over een vaste overeenkomst. En heb je zelf kinderen? Dan krijg je korting als je gebruik wilt maken van onze kinderopvang.

Zijn VIPKids en jij een goede match?

Klik hier voor onze ‘vacatures kinderopvang

Heb je nog vragen? Neem een kijkje op onze site www.vipkids.eu, stuur ons een mail (info@vipkids.eu) of bel: 0182-51 25 86. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Stuur ons een bericht

Info

VIPKids Gouda Centrum
Fluwelensingel 83
2806CE Gouda
T: 0182-512 586
M: 06-5118 1831
info@vipkids.eu

VIPKids Goverwelle
Middenmolenplein 104 C
2807 GV Gouda
T: 0182-752 048
M: 06-5118 1831
info@vipkids.eu